fbpx

Sfaturi pentru alegerea restaurantului

Sfaturi pentru alegerea restaurantului

Î

n zilele de astăzi, alegerea restaurantului se numără printre primii pași pe care trebuie să îi faceți în organizarea nunții. Când vine vorba de locații pentru nuntă, oferta devine tot mai variată de la an la an, însă și cererea este pe măsură, îndeosebi în lunile de vară. Pentru a te asigura că obții rezervarea la data la care doriți, luați în calcul rezervarea sălii 8-9 luni înainte de eveniment
Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte pentru reuşita petrecerii. În funcţie de locaţie și de tipul restaurantului, prețul unui meniu de nuntă poate varia și devine un criteriu important în rezervarea sălii. În funcţie de bugetul de nuntă, veţi putea alege un restaurant de două, trei sau de cinci stele.
Recomandarea noastră este ca atunci când semnaţi un contract cu locaţia să discutaţi cât mai multe aspecte legate de meniu: ce servicii sunt incluse în costul meniului și ce aveţi voie să aduceţi voi din altă parte (băutura, prăjiturile, tortul etc). Nu uitaţi să întrebaţi de plata serviciilor conexe (plata chelnerilor, a personalului care găteşte sau a unor produse care nu sunt incluse în meniu).
Şi dacă tot sunt la capitolul cheltuieli suplimentare, dorim să vă atragem atenţia asupra unui alt aspect. De regulă, în momentul în care veţi rezerva localul, va trebui să plătiţi un avans. Sfatul nostru este să întrebaţi dacă acest avans va fi scăzut la final din factura totală sau este o sumă în plus pe care nu o veţi mai recupera. .

In ce constă meniul de nuntă?, Un aspect important în alegerea meniului de nuntă este sezonul în care are loc evenimentul. Mai exact, dacă este vară puteţi opta pentru mai multă bere, băuturi răcoritoare şi deserturi reci, precum și îngheţată. În cazul în care nunta are loc în lunile friguroase, alegeţi băuturi alcoolice tari şi mâncăruri calde.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(http://nuntadeaur.md/wp-content/uploads/2018/05/home19-countdown-bg1.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); }