fbpx

Primii pași în planificarea nunții

N  unta reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricărei persoane, un eveniment complex ce presupune o planificare riguroasă și atenție la o mulțime de detalii. Pentru că ne dorim să îți facem mai ușoară toată organizarea, am cuprins în acest ghid informații utile despre principalele aspecte legate de organizare și sfaturi despre cum să faci alegeri inspirate pentru o nuntă perfectă, fără stres și fără griji. Doar lacrimi de fericire.
Fiecare pas în planificarea nunții este important și trebuie să ai o privire de ansamblu și să fii sigură de ceea ce îți dorești pentru a reuși să faci din nunta ta o poveste învăluită în emoții și clipe de fericire, o adevărată sărbătoare a iubirii.
[sociallocker id=”5947″]Chiar dacă planurile de nuntă nu vin imediat după logodnă, este bine să discutați din timp cu cei apropiați și să conturați primii pași. Organizați o cină în familie și discutați despre aspectele de care fiecare în parte trebuie să se ocupe. Primul pas în organizarea nunții este stabilirea bugetului pe care sunteți dispuși să îl investiți. Iar dacă am ajuns la partea de buget, este bine să aduceți în discuție și cheltuielile de care fiecare familie va trebui să se ocupe, dacă este cazul. Tot în această etapă trebuie să decideți cine va fi alături de voi în ziua cea mare, de la nașii ce vor fi alături de voi la altar la martorii de la cununia civilă.

Ziua nunții nu trebuie să fie o zi stresantă și pentru a scăpa de orice grijă și pentru a reduce stresul la minimum, îți recomandăm să apelezi la ajutorul unui wedding planner sau a unei agenții de organizare de evenimente.
Dacă decizi să optezi pentru o agenție, începe căutările din timp și alege-o în funcție de serviciile pe care ți le oferă. Un pachet complet te poate scuti de cheltuieli și vei lăsa cea mai mare parte din detalii în mâinile unor specialiști.

 
[/sociallocker]Analizăm fiecare aspect în parte și te invităm să descoperi sfaturile noastre în legătură cu cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont în organizarea unei nunți perfecte.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(http://nuntadeaur.md/wp-content/uploads/2018/05/home19-countdown-bg1.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); }